O nama

Prohromska galanterija za kupatila

Proizvodnja i veleprodaja

TEHNOUNION d.o.o. Valjevo uspešno se bavi već dugi niz godina proizvodnjom prohromske galanterije za kupatila.

Možemo slobodno reći da TEHNOUNION trenutno raspolaže sa najboljom, najpotpunijom i najpovoljnijom ponudom u Srbiji, a u prilog tome govori preko petsto stalnih kupaca koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe upravo kod nas.

Stalna podrška

Takođe, od početka rada pratimo mnoge renomirane građevinske firme u njihovim završnim radovima programom za opremanje kupatila, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima, kao i u objektima posebne namene.

INOX

Inox (nerđajući čelik, rostfrei) je materijal novog doba, otporan na rđu i sve vremenske uslove.

INOX

visokokvalitetni nerđajući

INOX, skraćenica od „inoxidizable“ na italijanskom, predstavlja visokokvalitetni nerđajući čelik koji se često koristi u proizvodnji prohromske galanterije, čime se ističe i TEHNOUNION d.o.o. Valjevo. INOX se sastoji od legura čelika koje su otporne na koroziju, oksidaciju i habanje, što ga čini izuzetno trajnim materijalom. Ova karakteristika čini INOX popularnim izborom u proizvodnji različitih prohromskih proizvoda, uključujući i galanteriju za kupatila.

Jedna od ključnih prednosti INOXA-a leži u njegovoj dugotrajnosti i otpornosti na različite uslove, kao što su vlažnost i promene temperature, koje su česte u kupatilskom okruženju. Osim toga, INOX je lagan, ali čvrst materijal, što olakšava rukovanje proizvodima od njega. Njegova glatka površina ne samo da pruža estetski privlačan izgled, već i olakšava održavanje, jer se lako čisti i ne zahteva posebne preventivne mere.

TEHNOUNION d.o.o. Valjevo, svojom posvećenošću kvalitetu i inovacijama, koristi INOX kao ključni materijal u proizvodnji prohromske galanterije za kupatila, pružajući svojim kupcima ne samo funkcionalne i dugotrajne proizvode, već i estetski privlačna rešenja koja doprinose ukupnom ambijentu prostora. Ova posvećenost kvalitetu i raznovrsnost ponude čini TEHNOUNION vodećim u industriji prohromske galanterije u Srbiji.

TehnoUnion Logo